V.35

 
Veckorna går otroligt fort, V.35 är här och 38 dagar kvar till berkäknad födsel.
Så spännande att det egentligen kan hända när som helst. Fredrik var ju hela 8 veckor tidig, jag var några veckor sen. Får hoppas att hon har det bra där inne och stannar sålänge det behövs, men allt för länge vill vi inte vänta!
 
För ett par veckor sedan hade vi knappt fixat något inför bebisens ankomst, men nu känns det ändå som att vi är näst intill redo! :) Har inhandlat det mesta (vagn, säng och kläder osv) och börjat packa lite smått på BB-väskan samt börjat skriva på förlossningsbrevet. 
 
Känner mig svullen om fötterna och har riktigt ont i ryggen efter en arbetsdag. Tur att jag har en underbar pojkvän som ställer upp och masserar. Till och från funkar det inte alls att sitta vid datorn och jobba, då hon envisas med att sparka rakt upp i bröstkorgen, så då är det tur att man kan pausa vid behov. 

I helgen var vi uppe i Linköping och besökte min familj. Har inte varit där sen i julas så det var riktigt kul att träffa dem igen! Fick bland annat en kids concept låda fylld med massor fina bebissaker av mamma och pappa, se bild. 

#1 - - KassandraPalma:

Tiden går så snabbt !!