Trimester 2

 
 v.19 

Jag hade tänkt komma igång med bloggen tidigare under graviditeten, men nu får det helt enkelt bli en liten samanfattning av de olika tredjedelarna man delar upp graviditeten i. Här kommer ett inlägg om Trimester 2. 


Magen började växa mer och mer, och det blev tydligare att det var en gravidmage och inte bara för mycket godis. :) Bilden ovan är tagen i v.19 efter att vi varit på rutinultraljudet för att se att allt utvecklats som det skulle. Otroligt konstigt att se att på bara några veckor hade den lilla lilla saken växt så mycket att man då kunde se att det faktiskt var en bebis pågång där inne. 

Jag har alltid tänkt att jag vill ta reda på könet så fort det går, och därför var vi båda inställda på att vi skulle få veta dett efter ultraljudet. Dock berättade dem att man från November 2013 slutat med att säga vad det blir, oavsett om de kan se det eller inte. 

Under hela trimester 2 slapp jag både illamående och andra tråkigheter. Mådde helt okej, samtidigt som man givetvis kände att det tröck på och stramade om den växande magen.